24 November 2018

Χιλιάδες τηλεθεατές χωρίς τούς τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΛΦΑ και ΣΤΑΡ


Εδώ και αρκετά χρόνια η επίγεια αναλογική τηλεόραση είναι παρελθόν και αντικαταστάθηκε από την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση. Η ψηφιακή τεχνολογία έγινε για να βοηθήσει στην ποιότητα τών τηλεοπτικών μεταδόσεων, αλλά σε πάρα πολλές περιοχές τής Κεντρικής Μακεδονίας είναι μια μεγάλη αποτυχία. Όσοι δεν μπορούν να έχουν ισχυρό σήμα για να παρακολουθούν τα ελεύθερα επίγεια τηλεοπτικά κανάλια, έχουν αναγκαστεί να γίνουν συνδρομητές δορυφορικού πακέτου για να έχουν την δυνατότητα να τα βλέπουν από εκεί. Αυτό πλέον έχει γίνει δύσκολο για τούς συνδρομητές τής ΝΟΒΑ. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΑΛΦΑ και ΣΤΑΡ δεν συνεργάζονται πλέον με την ΝΟΒΑ με αποτέλεσμα οι δυο αυτοί μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί με πανελλήνια εμβέλεια να έχουν χάσει χιλιάδες από τούς τηλεθεατές τους.
Αγαπημένες τηλεοπτικές εκπομπές, όπως η ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ, οι εκπομπές ΕΛΕΝΗ, ΑΥΤΟΨΙΑ, GNTM, SHOPPING STAR καθώς και αγαπημένες σειρές όπως ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ, ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ και πολλές άλλες και τα τηλεοπτικά δελτία αυτών τών καναλιών έχουν χιλιάδες λιγότερους τηλεθεατές και ιδιαίτερα στην Κεντρική Μακεδονία.
Απελπισία για τούς συνδρομητές τής ΝΟΒΑ που πληρώνουν συνδρομές και δεν μπορούν να παρακολουθούν δυο από τα μεγαλύτερα ελεύθερα κανάλια τής χώρας τους. Δεν γνωρίζουμε ποιο το σκεπτικό τού ΑΛΦΑ και τού ΣΤΑΡ να αποκλείσουν από το "πελατολόγιο" τους χιλιάδες τηλεθεατές με το να σταματήσουν την συνεργασία τους με την ΝΟΒΑ. Τα συμφέροντα που παίζονται την πληρώνουν οι αθώοι τηλεθεατές. Και οι τηλεθεάσεις δεν είναι και τόσο αξιόπιστες πλέον, αφού ένα μεγάλο μέρος τηλεθεατών δεν παρακολουθεί αυτά τα κανάλια. Πιστεύουμε ο ΑΛΦΑ και το ΣΤΑΡ να αλλάξουν γνώμη και να επιστρέψουν στην ΝΟΒΑ, εάν σέβονται τον Έλληνα τηλεθεατή.

No comments: