05 September 2017

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

    Πολλά ακούγονται τελευταία σχετικά με τις απόψεις τών στελεχών και βουλευτών τού ΣΥΡΙΖΑ για τον κομμουνισμό και για το εάν οι κομμουνιστές είχαν διαπράξει εγκλήματα κατά τής ανθρωπότητας. Το παράξενο τής υπόθεσης είναι που το θέμα αυτό έχει πάρει διαστάσεις και πολλοί Έλληνες δείχνουν έκπληκτοι από όσα λένε οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ για το μεγαλείο τού κομμουνισμού και την ειρηνόφιλη στάση τών κομμουνιστών. Δεν δικαιολογείται αυτή η έκπληξη,
    Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν πει πολλά και χονδρά ψέματα, με την μορφή πολιτικών υποσχέσεων, ώστε να μπορέσουν να ανέβουν στην εξουσία και βέβαια η πλειοψηφεία τών Ελλήνων ψηφοφόρων τούς πίστεψαν, όπως άλλωστε κάνουν εδώ και πολλές δεκαετίες με όλους τούς υποψηφίους. Μπορούμε να τούς κατηγορούμε, δικαίως ότι είναι μεγάλοι ψεύτες και πολιτικοί απατεώνες, αλλά δεν μπορούμε να τούς κατηγορήσουμε ότι έκρυψαν ποτέ το τί είναι.
    Όλα τα στελέχη τού ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας δεν έκρυψαν ποτέ από τον ελληνικό λαό τα πολιτικά τους πιστεύω, ότι δηλαδή ανήκουν στην ιδεολογία τής άκρας αριστεράς. Οι άνθρωποι είναι μπολσεβίκοι-καθεστωτικοί και αυτό σημαίνει ότι πάνω από όλα έχουν για θεό τους την ίδρυση τής διεθνής κομμούνας και την καταπίεση όλων τών δημοκρατικών αντιφρονούντων. Οι Έλληνες ψηφοφόροι που δυο φορές ψήφισαν Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ ήξεραν τα πιστεύω αυτών τών ανθρώπων. Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία να μην γνώριζε κάποιος τον φανατισμό αυτών τών ανθρώπων και τα αντιδημοκρατικά τους πιστέυω.
    Όλοι οι μπολσεβίκοι-καθεστωτικοί θέλουν να εξουσιάζουν τον λαό, να καταπιέζουν την ελευθερία τού ανθρώπου-μονάδα και να μην επιτρέπουν την ελεύθερη βούληση τού λαού. Στα κομμουνιστικά καθεστώτα υπάρχει μόνον η εξουσία και η θέληση τού ενός και μόνον κομμουνιστικού κόμματος και ο λαός δεν έχει την ελευθερία τών δημοκρατιών.
    Ο κ. Τσίπρας δεν έκρυψε από εμάς ότι τα φοιτητικά του χρόνια, αντί να μελετάει για να πάρει το πτυχίο του, προτίμησε να κάνει πολιτικό τουρισμό και να γνωρίσει διάφορες χώρες με το να πηγαίνει σε διαδηλώσεις φίλων αναρχικών ομάδων. Να είναι καλά ο μπαμπάς που είχε τα χρήματα να πληρώσει για τα ταξίδια τού κ. Τσίπρα.
    Αυτό πρέπει να γίνει μεγάλο μάθημα στούς Έλληνες. Να προσέχουν όταν ψηφίζουν. Δεν πρέπει ο Έλληνας ψηφοφόρος να ακούει τις προεκλογικές πολιτκές υποσχέσεις-ψέματα τών πολιτικών, αλλά πάνω από όλα να αναζητούν να μάθουν τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί που ζητούν την ψήφο μας. Όπως προείπα, στην περίπτωση τού κ. Τσίπρα, δεν έκρυψε ποτέ τα αντιδημοκρατικά του πιστεύω. Ο Γερμανικός λαός δεν είχε δικαιολογία όταν ψήφισε τον Χίτλερ. Δεν είχε κρύψει τα αντικομμουνιστικά του και ρατσιστικά πιστέυω. Εάν ποτέ ανέβει στην εξουσία η Χρυσή Αυγή και ψηφίσει νόμο που να απαγορεύει οι Εβραίοι τής Ελλάδος να ψηφίζουν, δεν θα πρέπει να παραξενευτούν όσοι θα έχουν ψηφίσει Χρυσή Αυγή. Οι άνθρωποι αυτοί δεν έκρυψαν τα πολιτκά τους πιστεύω. Εάν κάποιος τούς ψηφίσει, σημαίνει ότι και αυτός έχει τα ίδια πιστεύω.
    Οι Έλληνες ψηφίζουν λάθος ανθρώπους και αυτοί οι λάθος άνθρωποι καταστρέφουν την πατρίδα μας. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι και εμείς έχουμε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την καταστροφή τής Ελλάδος. Δεν δίνουμε μεγάλη αξία στην ψήφο μας και δεν σκεφτόμαστε σοβαρά πριν σταυρώσουμε έναν υποψήφιο.
    Στις επόμενες εκλογές, θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και να διαλέξουμε ανθρώπους ικανούς, σωστούς πολίτες, άτομα που να πιστεύουν στην δημοκρατία και να επιθυμούν τον έλεγχο από τον λαό.

No comments: